Cobra szárazjégszóró berendezés

  • Tartály űrtartalom:                   30 liter, rozsdamentes acél
  • Tápfeszültség:                         230 V
  • Max teljesítmény felv.:             0,35 kW
  • Felületkezelés:                         Porlakk, választható RAL színek         
  • Súly:                                        ~70 Kg
  • Méretek:                                  485x860x810 mm
  • Csőrendszer:                           1″
  • Levegőszükséglet:                   3-16 bar,  3-10 m3 / min   
  • Munkatömlő:                            5 m, védőburkolattal szerelve 

Kétcsöves rendszerű (jég-levegő) berendezés. Teljesen elektronikus vezérlésének és hajtásláncának köszönhetően, bármilyen gyártórendszerbe beilleszthető, összekapcsolható, automatizálható. Ez az elektronika teszi lehetővé a szórásciklust követő 3 mp (sec) jégtömlőöblítést, mely biztosítja, hogy ne maradjon jég a tömlőben. Ez jelentősen meghosszabbítja a tömlő élettartamát.

A berendezés saját fejlesztésű hazai termék, teljes körű szervizháttere, raktári anyagkészlettel biztosított. CE minősítéssel és gépre szóló É.V. vizsgálati jegyzőkönyvvel rendelkezik. Gondos tervezőmunka eredményeként a berendezés nem igényel fokozott karbantartást. Robusztus felépítése révén hosszú élettartam várható. Kezelése egyszerű, nem szükséges különösebb előképzettség vagy gyakorlat. A kezelőpanelen csak a szárazjégfogyasztás mennyiségét kell egy forgatógomb segítségével beszabályozni, melyet egy digitális kijelzőn ellenőrizhetünk. A munkák nagy részében 35-45 Kg/h jégmennyiség elegendő, de speciális feladatok esetében lehetőség van 20-100 kg/h közötti mennyiség beállítására.

Felszereltségek

Alaptípus: állandó, nem szabályozható jégmennyiség, alapfelszereltség. Pl. öntödékbe ajánlott, ahol a tisztítandó felület és technikai paraméterek nem változnak (állandó hálózati nyomás, állandó jégmennyiség), nem technikai végzettségű kezelő használatára.

Turbo kivitel: szabályozható jégmennyiség (20-100 Kg/h), PLC vezérlés, TurboBoost rendszer (1” szabad levegő keresztmetszet, nyitható oldalajtók a karbantartás és finombeállítások megkönnyítésére,) technikai végzettségű kezelőszemélyzet használatára.

Lehetőségek

A gép felszereltsége, kialakítása egyéni igények szerint is történhet. Vállaljuk egyedi gyártású gépkialakítás (méret, anyagminőség, automatizált) kivitelezését is az elképzelések és a felhasználási terület alapján.