Rólunk

1995-ben kerültem kapcsolatba a szárazjégszórásos felülettisztítással mint technológiával. Először alkatrész beszállítóként a hofoldingi (Németország) Green Tech cégnek,  majd pár év gyümölcsöző együttműködés után, 2002-től egyéni vállalkozóként, mint a cég magyarországi képviselője. 2003-tól betéti társaság, majd 2005.-től korlátolt felelősségű társaság cégünk gazdasági formája.

Rengeteg munkával és fejlesztéssel telt évek után munkatársaimmal egy önálló konstrukciót alkottunk, kimondottan a magyarországi igényekre hangolva. A gép a Cobra nevet kapta, melyet az óta is gyártunk és forgalmazunk. Természetesen a régi Green Tech gépek javítását sem hagytuk el, de a hazai ár érzékeny piac erősen behatárolta a forgalmazási lehetőségeket.

Saját termékünk mellett vállaljuk valamennyi típusú, bármely gyártótól származó jégszórógép javítását. Ezen kívül speciális takarítógépek, utcai keskenynyomtávú seprőgépek (HAKO, IKF) javítását, felújítását is vállaljuk. Cégünk folyamatos fejlesztés alatt áll, törekszünk az egyéni igények kielégítésére mind technikai, mind anyagi területen.

Filep László ügyvezető